Helppoa rahaa kertomalla mielipiteesi

Posted by & filed under .

Ennen kuin haet lainaa – lue tämä blogikirjoitus!

Kyselyihin vastaaminen ja mielipiteisesi ilmaisu ei aluksi kuulosta siltä, että siitä jopa maksettaisiin. Näin kuitenkin on, ja on ollut varsinkin kansainvälisesti Amerikassa jo jonkin ajan kauemmin kuin Suomessa.

Sivustot maksavat sinulle joko suoraan rahaa, tai sitten joitakin korvauksia, kuten esimerkiksi lahjakortteja.

Sivuille rekisteröityminen ja niiden käyttö on jokaiselle normaalisti internettiä käyttävälle ihmiselle helppoa ja nopeaa.

Seuraavaksi esittelemme suomalaiset nettisivut, jotka maksavat rahaa tai palkintoja kyselyihin vastaamisesta.

Nordic Panel

Suosittelemme Nordic Panelia, sillä Nordic Panel maksaa korvaukset suoraan PayPal-tilillesi, eli siis pelkkänä rahana. Nordic Panelissa kerrot mielipiteitäsi mainoksista sekä tuotteista. Kokeile Nordic Panelia täältä.

Mielipidemaailma

Saat jopa 5€ per tutkimus, mutta lahjakortteina. Liity täältä.

TNS Gallup

Jokaisten liittyvien kesken arvotaan iPad 2. Lisätietoja sivulta. Liity arvostettuun TNS Gallup -joukkoon ja vaikutat – Klikkaa tästä

Toluna

Toluna maksaa palkkioita mielipiteistäsi. Liity täältä!

Jos haluat puhdasta rahaa, on Nordic Panel paras vaihtoehtosi. Kannattaa kuitenkin ainakin liittyä jokaiseen yllämainittuun kuluttajapaneeliin/sivustoon, ja katsoa, mikä sopii itsellesi parhaiten!

Helppoa rahaa

“Helppoa rahaa ei ole olemassakaan!” huutavat monet. JA ***TUT, huudamme takaisin. Nykypäivänä varsinkin internet mahdollistaa sen, että helppoa rahaa on jaoilla yllin kyllin kaikille halukkaille ottajille. Yllä mainitut kyselytutkimus-sivustot ovat hyvä tapa ansaita hieman ekstrahilloa vapaa-ajallasi, mutta kyselyt eivät suinkaan ole maailman ainoa keino ansaita rahaa, joskin se on kuitenkin yksi helpoimmista ja vaivattomista keinoista ansaita helppoa rahaa.

Jos olet epäileväinen, saatat varmasti ihmetellä, että miten on mahdollista, että jotkut maksavat vain siitä, että vastaat pariin kysymykseen tai klikkaat paria juttua. Olemme kuitenkin testanneet asian todeksi. Fakta on se, että tälläista informaatiota on miltei mahdoton kerätä ilmaiseksi, sillä ihmiset eivät halua tehdä ilmaiseksi mitään. Ihmisiä houkutellaan aina jotenkin kertomaan mielipiteensä, esimerkiksi juuri perinteisillä arvonnoilla, palkinnoilla, eduilla tai rahoilla. Ja tämä on silti elintärkeää tutkimustyötä yrityksille, joten on vain järkevää, että he mielummin maksavat ihmisille, kuin olisivat kokonaan ilman tätä arvokasta dataa. Kyselysivustot ovat sellaisia, että kaikki voittavat, joten huijauksia ei vain tapahdu. Älä siis pelkää, vaan sukella rohkeasti mukaan! Helppo raha odottaa sinua!

Tulemme julkaisemaan lisää vinkkejä sivustollamme siitä, miten saada helppoa rahaa. Et ehkä maksa kokonaan pois suurta lainaa, paitsi hyvällä tuurilla, mutta saat taatusti helpotusta arkeen tai hieman käyttö- ja shoppailurahaa meidän vinkeillämme.